Küldetésünk

Tisztelt Látogató!

A 2010. év elején vállalkozást alapítottam azzal a szándékkal, hogy átfogó informatikai szolgáltatásokat nyújtsak Magyarországon tevékenykedő kis- és közepes méretű vállalkozások számára.

Célom, hogy minden olyan szolgáltatást felkínáljak, amellyel a korszerű informatika elősegítheti az Ön sikerét is.

A Konkrét Consulting Kft segít Önnek kialakítani a leghatékonyabb hardver- és szoftverkörnyzetet, az információk továbbításához szükséges hálózatokat, illetve telekommunikációs rendszereket.

Munkám során nagyon fontosnak tartom a megrendelőkkel való folyamatos, közvetlen kapcsolattartást.

A versenytársakhoz képest nagyon fontos különbséget jelent, az ügykezelési gyakorlat: a Konkrét Consulting Kft-nél az Ön igényeit mindig a legmagasabb kompetencia-szinten kezeljük. Munkatársaimmal mindannyian közvetlen rálátással rendelkezünk a hozzánk rendelt ügyfelek rendszereire, lehetséges igényeire, problémáira. Ezzel a megoldással elkerülhető, hogy hosszú idő teljen el, miközben a komolyabb igényeket a különbböző szintek közötti delegálás útján elégítik ki.

Ha Ön is szeretné, hogy vállalkozása professzionális informatikai háttérrel és támogatással dolgozhasson, akkor ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy részletesen is bemutathassuk szolgáltatásainkat!

Üdvözlettel,

Szűcs János
tulajdonos, ügyvezető