Microsoft Cloud Solution Provider program

CSP-300x104-300x104

Microsoft a Cloud Solution Provider (CSP) programjával elérhetővé tette, hogy az előfizetők költségként elszámolható, havi díjazású konstrukció keretén belül használhassák az Office 365, Azure, CRM Online és EMS szolgáltatásokat. A konstrukció rugalmas, akár napi szintű csomagmódosításokat tesz lehetővé, így támogatva az előfizetők változó felhasználási és üzletviteli igényeit. Igény szerinti módosításokkal mindig csak azért a funkcionalitásért és szolgáltatásért fizet, amelyikre cégének szüksége van.

A folyamatos üzletvitel támogatásának biztosításáért a CSP programban előfizetett szolgáltatásokra 24 órás magyar nyelvű technikai támogatás biztosított, így nyugodt lehet, hogy napszaktól függetlenül mindig elérhető Ön és vállalkozása számára a technikai segítség. Havi díjas konstrukció lehetőséget biztosít, hogy IT megoldásszállító partnere az Ön cégére szabott szolgáltatásait (üzemeltetési, rendszergazdai, stb.) az üzleti igényekhez igazítva nyújthassa. Ez olyan költségoptimalizációs megoldás, ami javítja cége cash-flow-ját és lehetőséget nyújt a megmaradó forrásainak üzleti növekedést támogató felhasználásához.

A CSP program moduláris felépítésének segítségével vállalkozásában a felhasználási és fejlődési igényeihez igazítva tudja a szükséges funkcionalitást biztosítani. Ehhez nem kell idő előtt beruháznia, így elkerülheti a felesleges tőkelekötést. Kis- és középvállalatok számára ideális és költséghatékony szoftverlicencelést tesz lehetővé, amivel egyedülálló módon támogatja üzleti növekedésüket.